Forum Poznania

Gdzie się zatrzymać?

Imprezy w naszym mieście, recenzje, nowości, komentarze, co polecacie.

Gdzie się zatrzymać?

Nowy postprzez Kasika » Sobota, 9 lipca 2011, 12:36

Powiedzcie mi w jakim hotelu najlepiej zatrzymać się w Waszym mieście żeby było blisko do klubów? Będę studiować u Was od października zaocznie i chcemy z kumplem co weekend w jakimś hotelu się zatrzymać. Słyszeliśmy, że Hotel Włoski jest nawet spoko i że ceny są przystępne. Czy jest gdzieś blisko centrum, jakiś rozrywek studenckich?
Kasika

Re: Gdzie się zatrzymać?

Nowy postprzez Kasika » Środa, 20 lipca 2011, 22:56

Nikt nie jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie czy ten Hotel Włoski jest naprawdę taki fajny jak słyszeliśmy? nie mamy czasy za bardzo jeździć po Poznaniu i sprawdzać wszystkie hotele, więc będziemy bazować na opiniach
Kasika

Nowy postprzez yogi » Niedziela, 15 stycznia 2012, 20:58

Ja byłam na konferencji w Poznaniu. Mieliśmy nocleg w tym Hotelu. Restauracja obok - żarcie okej. Nie mieliśmy czasu latać po mieście ;) Hotel w Centrum. Dla mnie najważniejsze było to, że był net - wiadomo, tęsknota za rodzinką ;)
yogi

Nowy postprzez administrator » Poniedziałek, 16 stycznia 2012, 11:22

Pozatym to pytanie raczej nie na to forum nikt z Poznaniaków mieszkających nie zatrzymuje się w hotelu w swoim mieście bo po co ?? wizualnie jak się przechodzi obok hotel jak hotel, Hotel włoski bardzo się wszędzie reklamuje, jak chcesz zapoznać opinię o danym hotelu wejdź poprostu na mapy google maps i czytaj o nim opinie

http://maps.google.pl/maps/place?hl=pl& ... CD0Q4gkwAA

łącznie 10 podstron opinii

http://maps.google.pl/maps/place?hl=pl& ... CD0Q4gkwAA

i tyle w temacie ;)
administrator
Administrator

Powrót do Imprezy i wydarzenia