Forum Poznania

Gościniec Sucholeski

Forum poświęcone organizacji ślubów, wesel oraz większych, rodzinnych imprez okolicznościowych jak chrzest, komunia, urodziny w Poznaniu.

Gościniec Sucholeski

Nowy postprzez matrioszka » Niedziela, 9 października 2011, 13:20

Witam Was;)

słuchajcie planujemy z narzeczonym nasze wesele i jesteśmy na etapie wyboru miejsca. Pogadalismy ze znajomymi i poprzegladalismy internet i dosyc czesto pojawia sie nazwa Goscieniec Sucholeski (to pod poznaniem). Możecie mi powiedziec cos o tym miejscu? jak wygląda tam organizacja wesel? Wiecie dobrze ze wesele to zbyt powazna sprawa zeby sie pomylic i dlatego tez szukamy wielu rozwiązań. Bede wdzięczna za pomoc:)
matrioszka

Re: Gościniec Sucholeski

Nowy postprzez megii » Piątek, 14 października 2011, 13:15

no podobno fajne miejsce na organizacje wesel i innych imprezek okolicznościowych. Z czego wiem sąsiedzi organizowali tam 18naste urodziny synowi i impreza wyszła dobrze. Bynajmniej nie narzekali. Nie wiem jak wyglądają tam wesela ale pewnie równie dobrze. Mają dosyć dobrą prase w poznaniu wiec nie powinno byc zle.
megii

Re: Gościniec Sucholeski

Nowy postprzez Cepana » Środa, 19 października 2011, 11:40

można polecić na imprezy okolicznościowe, byłam kiedyś na wieczorku panieńskim i bardzo fajnie było to zorganizowane, dużo frajdy i z pomysłem, także śmiało.
Cepana

Powrót do Ślub, wesele, przyjęcia