Forum Poznania

Kosmetyczka Poznań

Forum poświęcone zdrowiu, służbie zdrowia, lekarzom, a także pielęgnacji urody, i gabinetom kosmetycznym.

Kosmetyczka Poznań

Nowy postprzez Milena » Środa, 29 września 2010, 22:50

W związku ze zbliżającą się przeprowadzką do Poznania, szukam od razu dobrej kosmetyczki :) w swoim rodzinnym mieście często chodziłam do swojego stałego salonu, dlatego pilnie potrzebuję kogoś dobrego w Poznaniu. tyle sie teraz salonów poróbiło, że jest w czym wybierać, ale chciałabym trafić na prawdę na kogoś solidnego. polecicie kogoś ?
Milena

Pochwały: 1

Re: Kosmetyczka Poznań

Nowy postprzez administrator » Poniedziałek, 4 października 2010, 21:53

Polecam salon fryzjersko-kosmetyczny RAMZES Poznań os. Lecha 121 mikrodermabrazja, tipsy,cięcia i balejage salon fryzjersko-kosmetyczny obok ubezpieczalni PZU (jadąc tramwajem trzeba wysiadać na przystanku przy biedronce)
administrator
Administrator

Nowy postprzez punia » Sobota, 16 października 2010, 15:59

a ja Ci mogę polecić kosmetyczkę na ul. Żydowskiej salon Magia. Od dawna jestem tam stałą klientką. Robiłam już różne zabiegi: oczyszczanie twarzy, paznokcie, depilacje woskiem i za każdym razem byłam zadowolona.

Autor postu otrzymał pochwałę
punia

Nowy postprzez Milena » Wtorek, 18 stycznia 2011, 16:06

znalazłam więc i ja się pochwalę :P bardzo fajna kosmetyczka pani Marta, wykonuje zabiegi w salonie Galeria Image na ul. Wilczak. Byłam już tam w sumie 3 razy. ostatnim razem na makijażu permanentnym i bardzo jestem zadowolona.
Milena

Nowy postprzez punia » Środa, 2 lutego 2011, 14:08

a czy mają tam tez jakiegoś dobrego fryzjera? i jak wygląda to od strony cenowej ? ;)
punia

Nowy postprzez Milena » Środa, 2 lutego 2011, 14:25

Ta, mają tam tez fryzjera ale nie korzystałam więc nie wiem jak z jakością. Wiem, że jest tam taki Krzysiek i jeszcze jakaś fryzjerka - imienia nie znam. Cennik najlepiej sprawdzić na stronie (galeriaimage.pl). Kiedyś raz widziałam jak babeczka wychodziła od tego Krzyśka właśnie i miała super ścięte włosy. To była bardzo oryginalna fryzurka ;) no ale tak jak mówię sama na sobie jeszcze nie sprawdzałam.
Milena

Nowy postprzez punia » Sobota, 26 lutego 2011, 14:33

poszłam do tego salonu do fryzjera. byłam u tej babeczki Dobrochna się nazywa ;)
co prawda tylko podcinałam lekko włosy, ale bardziej chodziło mi o to żeby sobie obczaić ten salon ;)
wrażenie zrobił na mnie bardzo pozytywne. chce się umówić w marcu na farbowanie, więc zobaczymy jak będzie.
punia

Nowy postprzez goshuaho » Środa, 9 marca 2011, 13:21

Witaj, gdybyś chciała spróbować trwałej depilacji polecam Tobie Instytut Depilacji Laserowej Epilo. Mają tam najnowszy laser, który szybko, bezboleśnie a co najważniejsze bezpiecznie usuwa owłosienie na stałe! ja skorzystałam i jestem zadowolona z efektów bo skóra na reszcie jest gładka i bez podrażnień, które zawsze miałam po goleniu lub depilacji woskiem. Więcej o metodzie znajdziesz na ich stronie www.epilo.pl
goshuaho

Nowy postprzez punia » Poniedziałek, 14 marca 2011, 17:59

i teraz jeszcze jest kupon na usługi w tym salonie :) http://www.poznan.qpony.pl/index.php?op ... &Itemid=13 zawsze to jakaś zniżka na zabieg albo do fryzjera ;)
punia

Nowy postprzez Sisssi » Środa, 15 lutego 2012, 23:05

A ja jakoś nie mogę przekonać się do depilacji laserowej-strasznie duzo to kosztuje, ja nadal tradycyjnych metod stosuję: wosku tzn. Chodzę do mojej ulubionej kosmetyczki-pani Alicji z salonu Inspiracja przy rynku jezyckim, to jest strona salonu:http://www.salon-inspiracja.pl/zabiegi.html Zawsze chodziłam tylko na wosk rąk i nóg, ale ostatnio skusiłam się też na brazylijskie bikini-trochę pobolało, ale efekt suuuper, i na długo! Polecam!
Sisssi

Powrót do Zdrowie i uroda