A może sushi? Ja zamawiam przez internet, przez www.sushi-taxi.pl. Zamawiam w pracy na lunch dla klientów i dla siebie czasem też. Sushi bardzo dobre, zresztą na stronie widnieje logo Matii Sushi, więc pewnie sushi pochodzi stamtąd, w każdym razie przywożą szybko i jestem zadowolona.
Polecam wszystkim Pizza Brothers Poznań Pizza chyba Najlepsza w Poznaniu no i dodatkowo bardzo szeroki wybór dań można zjesc nawet krokodyla Zapraszam i Polecam http://www.pizzabrothers.pl
po wpisaniu kodu można on-line zamawiać przez internet jedzenie są tam restauracje tez egzotyczne, tajskie, i zwykłe tradycyjne możliwość tez odrazu zapłacenia przez internet jak ktoś nie ma pieniędzy w domu
Rzeczywiście fajne serwisy. Ja polecam szypką pizzę, choć danie to może nie tak wyrafinowane, to kiedyś zajadałem się ich rzeźnicką. Pizza Kebap tam przypomina trochę wielką stertę surówki na cieście od pizzy, ale też jest ok. Szczególnie polecam "oddział" na piątkowie.
Jeszcze pizzeria millenium też robi dobre (jak na mój studencki gust) i przede wszystkim wielkie pizze.
Najlepszy jest Raptorius - poza zasięgiem konkurencji. Później Rimini i Pizza Ekspres - tyle, że ci ostatni przeginają cenowo. Potem długo długo nic i dopiero cała reszta. Kebaba można zamówić w Ahmedzie, domowe żarcie - Po Koziołkiem. No i chyba tyle
Szybka pizza faktycznie OK dobre jedzie chodź drogo faktycznie polecam, pizzeria millenium niestety odradzam zawsze dostajemy spalone ciasto raz poprosiłem mniej spalone od spodu przypalili do góry na węgiel...
No dawno mnie tu nie bylo. Ogolnie to najbardziej lubie jadac w domu i razem cos gotowac ze znajomymi. Jesli chodzi o wczesniejsze wypowiedzi to taxi sushi jest fajne i moge polecic.
Добрый день видел тут на www.forumpoznania.pl кто то уже это описывал в теме, но не совсем верно, вот дополнение. Развели балаган тут… Мне кажется что автор правильно написал, ну можно было и помягче. P. S. Поздравляю Вас с прощедшем рождеством! футбол россия