Forum Poznania

Perfumy przez Internet

Forum poświęcone zdrowiu, służbie zdrowia, lekarzom, a także pielęgnacji urody, i gabinetom kosmetycznym.

Perfumy przez Internet

Nowy postprzez Milena » Piątek, 3 czerwca 2011, 12:39

Jestem ciekawa Waszych opinii, czy kupujecie perfumy przez Internet, czy stawiacie jednak na tradycyjne kupowanie w drogeriach, centrach handlowych itd? Jeśli kupujecie przez Internet to gdzie ? Nie boicie się podróbek ?
Milena

Pochwały: 1

Re: Perfumy przez Internet

Nowy postprzez punia » Poniedziałek, 6 czerwca 2011, 13:49

Najlepiej kupować w sprawdzonych miejscach. Ja kupuję od jakiegoś czasu już w http://www.iperfumeria.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Zazwyczaj najpierw wącham sobie zapach gdzieś w galeriach handlowych a potem kupuję właśnie przez neta. No chyba, że jakiś zapach już nam to wtedy od razu kupuję przez Internet :)
punia

Pochwały: 1

Nowy postprzez perla » Środa, 29 lutego 2012, 18:27

ceny w internecie są bardzo niskie, dlatego często można trafić na podróbki. Staram się kupować w sprawdzonych lub poleconych sklepach.
perla

Nowy postprzez stokrotka » Czwartek, 8 marca 2012, 11:56

Ja bardzo często robię zakupy w internecie, kupuję głównie kosmetyki. Ostatnio mój zakup to kosmetyki naturalne dla dzieci. Ciężko znaleźć sklepy tradycyjne z naturalnymi kosmetykami, a jeśli już są to bardzo drogie - dlatego kupuję przez internet.
stokrotka

Powrót do Zdrowie i uroda