Zależy jakie i kto ma jaki gust

z filmów które mogę oglądać po kilka razy "Jestem Legendą" ostatnio dopadłem wersję z alternatywnym zakończeniem, Matrix (ale tylko pierwsza cześć i po 30 razach już mnie tak do niego nie ciągnie), "Sexmisja", "Leon zawodowiec", "Łowca androidów" naprawdę jest sporo filmów które można oglądać po kilka razy, ostatnio ogłądałem jeszcze raz sagę "Piraci z karaibów" w celu przypomnienia sobie jak pójdę teraz na dwie kolejne części w kinie,
aaaa ostatnio oglądałem drugi raz "Wszystko o Stevenie" gdzie główną role zagrała Sandra Annette Bullock, film doprowadził mnie łez ze śmiechu, co było pozytywnym zaskoczeniem, a oglądac zaczynałem raczej z nudów, ale rewelacja polecam !
A ogólnie z nowszych filmów do oglądniecia polecam:Nocna Randka / Date Night (2010)
Nazywam się Khan / My Name Is Khan (2010) REWELACJA !!!!
The Book of Eli [2010]
Środki nadzwyczajne / Extraordinary Measures (2010)
Ze starszychOcean strachu - Open Water *2003*
Skazaniec / Felon (2008)
Gran Torino (2008)
Opancerzony / Armored (2009)
a na deser
Paranormal Activity 2010 film oparty na faktach, hooror, i bez jaj po zobaczeniu tego filmu o 22.00 nocke miałem zwalaną, pojechany film, nie na darmo wybrany przez internautów najlepszym horrorem 2010 dlatego wszedł do kin...
i to koniec, oczywiscie jest sporo wiecej filmów wartych zobaczenia, ale jest 1.00 w nocy i nie chce mi sie wiecej mysleć