Forum Poznania

Blacharz-lakiernik, co polecicie?

Wszystko co związane z motoryzacją, możecie pisać tutaj.

Blacharz-lakiernik, co polecicie?

Nowy postprzez AgnieszkaC » Piątek, 9 grudnia 2011, 21:23

Mieszkam w Poznaniu prawie trzy lata i w końcu stało się. Zaliczyłam kolizję. Auto jest uszkodzone, ale z miejsca zdarzenie byłam wstanie odjechać sama. Mam oświadczenie sprawy, była Policja. Niestety, rodziny w Poznaniu zero, w pracy nie chcę się pytać, aby nie było, że ja załatwiłem to, to może Pani przymknie oko na to. Dlatego stwierdziłam, że najlepiej i chyba najbardziej obiektywnie będzie zadać pytanie na forum dotyczącym tego miasta, jakoś w reklamy dostępne na stronach katalogowych nie wierzę. Czy możecie polecić mi jakiegoś blacharza lakiernika z Poznania lub okolic, który naprawi auto w ramach OC, da samochód zastępczy i naprawa nie będzie trwała miesiąc? :D
AgnieszkaC

Re: Blacharz-lakiernik, co polecicie?

Nowy postprzez DawidGrunwald » Czwartek, 22 grudnia 2011, 13:50

Ostatnio robiłem samochód w pewnym warsztacie na Górczynie. Są naprawdę rewelacyjni pod względem jakości. Jak chcesz to do nich zadzwoń 516-126-507. Możesz też poszukać poprzez wyszukiwarkę hasła sztukalakierowania.pl Znajdziesz i ich stronę i opinię o nich z całej Polski (Poznań to cześć ich sieci, ale przykładają się do roboty)
DawidGrunwald

Nowy postprzez AgnieszkaC » Środa, 28 grudnia 2011, 09:53

Dzięki, dzwoniłam, praktycznie auto mogę podstawić od razu, jednak chcę zobaczyć jak wyglądają auta już zrobione, więc jutro mam zamiar do nich podjechać i zobaczyć te co są przygotowane do odbioru....i podejmę decyzję. Szkoda tylko, że jak na chwilę obecną mam wybór jaki mam, nie mniej dzięki choć i za tę radę...Jak się zdecyduję i odbiorę po to napiszę czy warto ich dalej polecać (na chwilę obecna mogę stwierdzić jedynie, że poziom obsługi nazwijmy to telefonicznej rewelacyjny, rozmawiałam z panią Moniką i wszystko wyjaśniła, co i jak, bardzo miła i sympatyczna rozmowa,)
AgnieszkaC

Nowy postprzez MagdalenaM » Czwartek, 16 lutego 2012, 19:29

Chciałam wrócić do tematu, czy znacie może tę stronę: http://lakierowanie-samochodow.pl/ ?
Korzystał ktoś z ich usług? Strona wygląda profesjonalnie, mają warsztaty w całym kraju. Może do nich warto pójść polakierować samochód?
Trwaj chwilo, jesteś piękna
MagdalenaM

Nowy postprzez specodwszystkiego » Piątek, 17 lutego 2012, 15:10

Spawa juz pewnie załatwiona, ale jakby co to polecam Felińskiego na Łagodnej (Naramowice). Ma podpisaną umowę współpracy z PZU, zapewnia auto zastępcze i ogólnie daje radę.
specodwszystkiego

Nowy postprzez MagdalenaM » Piątek, 17 lutego 2012, 19:17

A nie jeszcze nie załatwiona :) Dopiero w poniedziałek to ogarnę. Dziękuję za pomoc. Na innym forum ktoś mi napisał, że te warsztaty z tej strony, co podałam też są niezłe, więc jeszcze przemyślę, gdzie się wybiorę. Albo rzucę monetą... ;)
Trwaj chwilo, jesteś piękna
MagdalenaM

Powrót do Motoryzacja