Forum Poznania

Blacharz-lakiernik, co polecicie?

Wszystko co związane z motoryzacją, możecie pisać tutaj.

Blacharz-lakiernik, co polecicie?

Nowy postprzez AgnieszkaC » Piątek, 9 grudnia 2011, 21:23

Mieszkam w Poznaniu prawie trzy lata i w końcu stało się. Zaliczyłam kolizję. Auto jest uszkodzone, ale z miejsca zdarzenie byłam wstanie odjechać sama. Mam oświadczenie sprawy, była Policja. Niestety, rodziny w Poznaniu zero, w pracy nie chcę się pytać, aby nie było, że ja załatwiłem to, to może Pani przymknie oko na to. Dlatego stwierdziłam, że najlepiej i chyba najbardziej obiektywnie będzie zadać pytanie na forum dotyczącym tego miasta, jakoś w reklamy dostępne na stronach katalogowych nie wierzę. Czy możecie polecić mi jakiegoś blacharza lakiernika z Poznania lub okolic, który naprawi auto w ramach OC, da samochód zastępczy i naprawa nie będzie trwała miesiąc? :D
AgnieszkaC

Re: Blacharz-lakiernik, co polecicie?

Nowy postprzez DawidGrunwald » Czwartek, 22 grudnia 2011, 13:50

Ostatnio robiłem samochód w pewnym warsztacie na Górczynie. Są naprawdę rewelacyjni pod względem jakości. Jak chcesz to do nich zadzwoń 516-126-507. Możesz też poszukać poprzez wyszukiwarkę hasła sztukalakierowania.pl Znajdziesz i ich stronę i opinię o nich z całej Polski (Poznań to cześć ich sieci, ale przykładają się do roboty)
DawidGrunwald

Nowy postprzez AgnieszkaC » Środa, 28 grudnia 2011, 09:53

Dzięki, dzwoniłam, praktycznie auto mogę podstawić od razu, jednak chcę zobaczyć jak wyglądają auta już zrobione, więc jutro mam zamiar do nich podjechać i zobaczyć te co są przygotowane do odbioru....i podejmę decyzję. Szkoda tylko, że jak na chwilę obecną mam wybór jaki mam, nie mniej dzięki choć i za tę radę...Jak się zdecyduję i odbiorę po to napiszę czy warto ich dalej polecać (na chwilę obecna mogę stwierdzić jedynie, że poziom obsługi nazwijmy to telefonicznej rewelacyjny, rozmawiałam z panią Moniką i wszystko wyjaśniła, co i jak, bardzo miła i sympatyczna rozmowa,)
AgnieszkaC

Nowy postprzez MagdalenaM » Czwartek, 16 lutego 2012, 19:29

Chciałam wrócić do tematu, czy znacie może tę stronę: http://lakierowanie-samochodow.pl/ ?
Korzystał ktoś z ich usług? Strona wygląda profesjonalnie, mają warsztaty w całym kraju. Może do nich warto pójść polakierować samochód?
Trwaj chwilo, jesteś piękna
MagdalenaM

Pochwały: 1

Nowy postprzez specodwszystkiego » Piątek, 17 lutego 2012, 15:10

Spawa juz pewnie załatwiona, ale jakby co to polecam Felińskiego na Łagodnej (Naramowice). Ma podpisaną umowę współpracy z PZU, zapewnia auto zastępcze i ogólnie daje radę.
specodwszystkiego

Nowy postprzez MagdalenaM » Piątek, 17 lutego 2012, 19:17

A nie jeszcze nie załatwiona :) Dopiero w poniedziałek to ogarnę. Dziękuję za pomoc. Na innym forum ktoś mi napisał, że te warsztaty z tej strony, co podałam też są niezłe, więc jeszcze przemyślę, gdzie się wybiorę. Albo rzucę monetą... ;)
Trwaj chwilo, jesteś piękna
MagdalenaM

Pochwały: 1

Nowy postprzez Gargamel » Sobota, 25 lutego 2012, 01:54

Zgadzam się z opinią Agnieszki, o ile dobrze zapamiętałem nicka, odnośnie sztukilakierowania.pl Naprawdę warsztat stawia na jakość wykonania usługi. Samochód odebrałem pod koniec stycznia. Po kolizji nawet najmniejszego śladu, nawet sprawdzając spasowanie wszelkich możliwych części. Nawet nie wiem czy pewne rzeczy nie są dokładniej spasowane jak były. Mam tylko wielką nadzieję, że tak jak wszystko ładnie wygląda obecnie z zewnątrz, tak samo pięknie będzie to wyglądało za jakiś czas, powiedzmy za rok i nic w tym czasie nie wyjdzie niespodziewanego. Bo jak na chwile obecna to cytując słowa pewną osobę z rodziny... SZACUNECZEK, PANOWIE SZACUNECZEK
Gargamel

Nowy postprzez AgnieszkaC » Wtorek, 27 marca 2012, 11:56

Nie odzywałam się prawie cztery miesiące, ale pod tym względem zrobiłam to celowo. Naprawiałam auto w przedmiotowej sztucelakierowania i faktycznie autko zrobione na medal i to według opinii osoby, która się bardziej na tym zna niż ja, a która była przy odbiorze samochodu. Nie odpisywałam od razu po odbiorze, bo znam jeden przykład naprawionego samochodu, gdzie też, po wyjeździe wszystko było idealnie, do pierwszej wizycie na automatycznej myjni, zeszła wtedy farba prawie z całego zderzaka. W moim przypadku minęły już prawie 3 miesiące, auto było myte na myjni i to nie raz i wszystko nadal jest idealnie, więc spokojnie mogę ich polecić :D
AgnieszkaC

Powrót do Motoryzacja