Forum Poznania

Ulubione filmy

Dyskusje o świecie filmu.

Ulubione filmy

Nowy postprzez majolinda » Poniedziałek, 12 lipca 2010, 11:28

Jakie są Wasze ulubione filmy? Które polecilibyście bez wahania? :D
majolinda

Pochwały: 2

Re: Ulubione filmy

Nowy postprzez administrator » Wtorek, 13 lipca 2010, 00:45

Zależy jakie i kto ma jaki gust :) z filmów które mogę oglądać po kilka razy "Jestem Legendą" ostatnio dopadłem wersję z alternatywnym zakończeniem, Matrix (ale tylko pierwsza cześć i po 30 razach już mnie tak do niego nie ciągnie), "Sexmisja", "Leon zawodowiec", "Łowca androidów" naprawdę jest sporo filmów które można oglądać po kilka razy, ostatnio ogłądałem jeszcze raz sagę "Piraci z karaibów" w celu przypomnienia sobie jak pójdę teraz na dwie kolejne części w kinie,

aaaa ostatnio oglądałem drugi raz "Wszystko o Stevenie" gdzie główną role zagrała Sandra Annette Bullock, film doprowadził mnie łez ze śmiechu, co było pozytywnym zaskoczeniem, a oglądac zaczynałem raczej z nudów, ale rewelacja polecam !

A ogólnie z nowszych filmów do oglądniecia polecam:

Nocna Randka / Date Night (2010)
Nazywam się Khan / My Name Is Khan (2010) REWELACJA !!!!
The Book of Eli [2010]
Środki nadzwyczajne / Extraordinary Measures (2010)

Ze starszych

Ocean strachu - Open Water *2003*
Skazaniec / Felon (2008)
Gran Torino (2008)
Opancerzony / Armored (2009)

a na deser

Paranormal Activity 2010 film oparty na faktach, hooror, i bez jaj po zobaczeniu tego filmu o 22.00 nocke miałem zwalaną, pojechany film, nie na darmo wybrany przez internautów najlepszym horrorem 2010 dlatego wszedł do kin...

i to koniec, oczywiscie jest sporo wiecej filmów wartych zobaczenia, ale jest 1.00 w nocy i nie chce mi sie wiecej mysleć ;)
administrator
Administrator

Re: Ulubione filmy

Nowy postprzez Karol1 » Wtorek, 20 lipca 2010, 14:50

Z pewnością tworczość Allena albo Tarantino, dla mnie najwyższa półka. Generalnie staram się dobierać, nazwijmy je"górnolotnymi produkcjami" chociąż każdy ma takie ulubione co ni jak do tego kanonu nie pasują... moim grzeszkiem jest "Hitch" zawsze kiedy chcem sobie poprawić nastrój,, działa!

Autor postu otrzymał pochwałę
Karol1

Pochwały: 3

Powrót do Film

• Reklama
REKLAMOBIORCO

Czy chcesz zarobić na swojej stronie www przez oferowanie odwiedzającym umieszczenia reklamy w różnych formatach ?

Nic trudnego, bez zobowiązań dostaniesz odpowiednie oprogramowanie, jego instalacja i wdrożenie na Twojej stronie to 3 minuty.

Wejdź zobacz koniecznie

http://www.boksnet.pl/

Jak to działa ? http://www.boksnet.pl/tekst-jak-to-dziala.html

Dzięki nam odwiedzający Twoją stronę będzie mógł zakupić reklamę u Ciebie w formatach:

button;skyscrapper,billboard,banner,reklama tekstowa bez grafiki

A Ty zarabiasz od sprzedanej każdej reklamy, nawet jeżeli nie sprzedasz reklamy nic nie tracisz !

Przyłącz się teraz ! Pamiętaj samo przyłączenie nic nie kosztuje, warto spróbować !

REKLAMODAWCO

Kup skuteczną reklamę na stronach internetowych, reklamuj swój produkt, stronę !

Spis stron gdzie możesz zakupić skuteczną reklamę: http://www.boksnet.pl/lista-stron-wszystkie-1.html

pozdrawiamy
zespół BoksNet.pl