Forum Poznania

Ubranka dziecięce GOCCO - ktoś może doradzić?

Tematy dowolne. Rozmowy o wszystkim i niczym.

Ubranka dziecięce GOCCO - ktoś może doradzić?

Nowy postprzez gajowa » Środa, 17 sierpnia 2011, 12:07

Znalazłam w Malcie sklep GOCCO i zastanawiam się jakie tam mają ubranka. Tzn.podoba mi bardzo stylizacja ale czy ktoś wie jak się noszą ? I czy nadają się dla ruchliwego czterolatka ? Proszę o opinie mam, które coś tam kupiły i mogą mi doradzić :)
gajowa

Re: Ubranka dziecięce GOCCO - ktoś może doradzić?

Nowy postprzez Paola77 » Piątek, 26 sierpnia 2011, 09:40

Polecam pójść do sklepu GOCCO. Albo obejrzeć kolekcje na facebooku www.facebook.com/goccopolska lub ich stronie domowej http://www.gocco.es. Ja jestem zadowolona, mają ciekawe i bardzo wysokie jakościowo rzeczy. Dosyć klasyczny, śródziemnomorski styl. Mnie się bardzo podoba.
Paola77

Re: Ubranka dziecięce GOCCO - ktoś może doradzić?

Nowy postprzez natalian1976 » Środa, 28 września 2011, 14:51

Polecam wszystkim mamom ten sklep, w zasadzie też nie zwracam uwagi na markę, dla mnie liczy się jakość ubranek. Robię czasem zakupy przez internet, zwłaszcza, że można wyłapać fajne okazje, ale jednak pewniej się czuję, jak mogę wejść do sklepu, dotknąć jakiejś rzeczy, zapytać o coś itd. Mieszkam w Poznaniu, ostatnio zawitałam do Galerii Malta, w której wybór jest niezły, zwłaszcza zauroczył mnie właśnie sklep Gocco. Ciuszki dla dziewczynek są po prostu śliczne (chłopięcych nie oglądałam, ale jak mała przymierzała płaszczyk obok chłopiec przymierzał koszulę w kratkę – wyglądał świetnie!). Rzeczy są porządnie wykonane, bardzo dobrej jakości (rozmawiałam z panią z obsługi i opowiadała, że dużą uwagę przywiązują właśnie do materiałów). Ceny rozsądne. Polecam wszystkim :)
natalian1976

Powrót do Dyskusje ogólne i pogawędki na dowolny temat.