Nie wiem jak Karlik ale zdecydowanie ODRADZAM ku przestrodze
Flota Opony Polska s.c.
Świętego Michała 100
61-005 Poznań
512 223 151
opony mają znacznie droższe niż indziej ale zdecydowałem się na nie bo montaż miał być za darmo za zakup niestety TRAGEDIA nie fachowcy a papudroki podczas montażu przednich wogóle nie wyważyli bo jak twierdzili nie trzeba super są nie biją, a tylnie wyważyli po montażu ale za mocno nadwaga 190 gram
skończyła się na poprawce w salonie opon Feu Vert - Centrum Car Service ul. Chartowo 21a za które musiałem dopłacic dodatkowo.
Feu Vert
http://www.feuvert.pl/ mogę zdecydowanie POLECIC !!!! za wyważenie 4 koła felgi stalowe zapłaciłem 64 zł. (z tego co się orientuje tyle tez kosztuje wymiana + wyważenie) super miła obsługa dobre maszyny wyważarki poszło sprawnie 20 minut (ale wczesniej trzeba telefonicznie umówić się na wizytę).
Oponki zdecydowałem się na całoroczne Dębica NAVIGATOR 2 jak na razie rewelacja czytajac tez komentarze w internecie ludzie są zadowoleni sprawdzają się również w mieście (wiadomo że nie sa to 100% zimówki typowe) ale podobno ludzie są zakoczeni cena dobra no i koniec problemu z coroczną wymianą i płacenie

a że jazde głównie odbywam w mieście decyzja padła na całoroczne.